Luuxusné parfumy LUMINIA

01.05.2024 21:19

Vône dokážu priaznivo ovplyvňovať našu náladu a vytvárať pozitívne emócie a práve čuchové spomienky si dokážeme pamätať omnoho dlhšie ako akékoľvek iné zmyslové podnety. Ako z vôní vyťažiť čo najviac a vytvoriť z nich želanú atmosféru?

Vonné sviečky či difuzéry sú častým doplnkom našich domácnosti, zrejme aj kvôli svojim silným účinkom na našu psychiku a moc vytvoriť príjemnú atmosféru. S blížiacim sa sviatkom lásky vám poradíme s výberom tej správnej vône na vytvorenie romantickej nálady. Nie je však sviečka ako sviečka, okrem vône by nás totiž malo zaujímať aj zloženie, ktoré priamo vplýva na naše zdravie.

 

Luxusné parfumy aj praktické roll-on parfumy. Na svoje si príde každý, či už uprednostňujete jemné a svieže vône bieleho čaju, figy, verbeny či magnólie, sladšie vône plné kvetov či šťavnatého ovocia, hlbšie tóny exotických drevín, či dokonca orientálnych korenín, vzácneho agarového dreva a kadidla. Dokonalú atmosféru čistoty a luxusu navodí White Tea & Jasmine jemnou vôňou bieleho čaju, mámivého kvetu jazmínu a ylang ylang so štipkou bergamotu. Vôňu príjemnej čistoty vyčarí Navona Lily, v ktorej sa spájajú tóny Madonna Lily a Lily Rio Negro, liečivá šalvia, japonské Yuzu a čierne ríbezle. Nežná vôňa Honey & Thyme pôsobí doslova terapeuticky, je ako stvorená na sychravé dni v chladných mesiacoch. Užasné vône sú aj   Magnolia & Tuberose i Desert Rose. 

Svojou vôňou čerstvých byliniek ako materina dúška, tymián, medovka či harmanček vám poskytne balzam na dušu. Ideálna voľba na vytvorenie tepla domova. 

www.luminia.com

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode